Internet

Nederland is klaar voor glasvezel. En KPN’s dochter Reggefiber stelt het beschikbaar. Maar waar ligt glasvezel van KPN? KPN heeft de ambitie om wijk voor wijk Nederland aan te sluiten op glasvezel. Daarom noemen we dit glasvezelnetwerk “Fiber To The Home” (FttH). Echter, vijf miljoen huishoudens aansluiten is een enorme klus en dat kan niet allemaal tegelijk. De beschikbaarheid van het KPN FttH glasvezelnetwerk kan dus nog niet voor elke woning worden gegarandeerd. Op dit moment zijn er al meer dan 2 miljoen huishoudens aangesloten op ons glasvezelnetwerk, dat gaat best hard. En er komen er elke dag meer bij. Bent u benieuwd in welke woonplaatsen in Nederland het KPN FttH glasvezelnetwerk al ligt? En wat de beschikbaarheid is op uw eigen adres? Doe de postcodecheck, dan ziet u direct wat de situatie is, en wanneer en hoe u kunt profiteren van alle voordelen van het FttH glasvezelnetwerk.

U kunt eenvoudig zelf de kosten voor de aanleg van een glasvezelaansluiting opvragen via: www.eindelijkglasvezel.nl/haalbaarheidsonderzoek/

Verder zijn er veel "eigen" glasvezel initiatieven. Deze worden vooral teruggevonden in buitengebieden en op industrieterreinen. Bent u benieuwd of bij u een initiatief aanwezig is, bel of mail ons uw adresgegevens door en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook op koperverbindingen zijn tegenwoordig hoogwaardige en snelle internetverbindingen te leveren, via onze poscode check kunt u zelf zien welke verbindingen leverbaar zijn op uw adres.