Over ons

Wie zijn wij

S-IP is een leverancier van complete hosted VoIP oplossingen voor bedrijfstelefonie, actief binnen het glasvezelnetwerk, in en rond Eindhoven. Tevens kunnen we hoogwaardige internetdiensten leveren op bijna alle glasvezel- en koperverbindingen in Nederland en Belgiƫ.

S-IP staat voor Simpel, Snel, Schaalbaar en Betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie en internetdiensten voor organisaties overal.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun bereikbaarheid betreft. Hiervoor hebben wij een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt door ons voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Historie

S-IP is in 2010 opgericht door Stefan Bax en Ronald van Ampting.

Partners

S-IP biedt de mogelijkheid om in verrassend korte tijd een compleet en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan hosted VoIP diensten aan te bieden. Uiteraard ondersteund met alle expertise van de S-IP medewerkers.

Klanten

Wil je klant worden van S-IP? Bel of mail ons. Wij kunnen je adviseren over de telefonieoplossing, de toestellen, de benodigde verbinding en kunnen alles op locatie installeren. Een zorg minder!

Team

Het team van S-IP bestaat uit ondernemende professionals met een corporate achtergrond en veel kennis van internet-telefonie en internet-diensten.

 

overonsFoto