Telefonie

ISDN stopt! Een mooie gelegenheid om rustig op zoek te gaan naar een passend alternatief.

Vanaf 2018 komt er een einde aan het tijdperk ISDN. In eerste instantie zal het gaan om de ISDN-1 en ISDN-2 aansluitingen die gefaseerd gestopt gaan worden, waarna zeker ook de ISDN-15 en -30 op termijn zullen gaan verdwijnen.

Centrale de deur uit en Hosted VoIP erin, of een "tussen oplossing" met gebruik van bestaande apparatuur?

Je hebt een telefooncentrale tegen de muur aan hangen, allemaal een net toestel op het bureau staan en je wordt nu "gedwongen" om die centrale de deur uit te doen. Zeker niet nodig als de randapparatuur nog voldoet aan de wensen. Wij plaatsen een IP convertor die het VoIP signaal weer om zet naar de op uw centrale aan te sluiten ISDN-2 lijn. 2, 3 of 4 ISDN-lijnen of zelfs een ISDN-15 of -30 nodig, geen probleem die zijn allemaal te leveren.

Mocht de centrale ook net als de ISDN op z'n eind lopen dan is het zeker niet onverstandig om eens te kijken naar een Hosted VoIP oplossing.

Hosted VoIP wat is dat?

Hosted VoIP is het in de cloud beheren van je telefooncentrale. Op de bedrijfslocatie zullen alleen maar fysiek de toestellen en een koppelvlak met internet staan, de bedrijfstelefooncentrale staat 24/7 gemonitord in een datacenter.

Betaalbaar & Schaalbaar!

Met een Hosted VoIP oplossing heb je geen kosten voor aanschaf van een bedrijfstelefooncentrale, deze wordt door S-IP geleverd en onderhouden. Je betaald per gebruiker een vast bedrag per maand waarmee je toegang hebt tot alle denkbare functies en faciliteiten in het systeem, bv Voicemail, dag- nachtschakeling, IVR-menu's, Fax2Email, etc etc. Tevens kun je per maand toestellen makkelijk opschalen en mocht er een dip in de economie ontstaan doen we ook niet moeilijk om af te schalen. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om een vast/mobiel integratie op te zetten en we hebben ook een app in ons assortiment die zich gedraagt als je toestel op het kantoor.

Hardware en prijzen

Onze telefonie servers herbergen een zeer breed scala aan merken en type toestellen waarvan bijna alle functies te gebruiken zijn. Overname van een reeds bestaande omgeving hoeft hierdoor geen belemmering te zijn. Voor nieuwe klanten zullen wij voor de vaste toestellen Yealink en voor de dect toestellen Gigaset adviseren omdat deze door ons systeem voor 100% worden ondersteund.

Vanaf € 14,00 per maand kunt u al de beschikking hebben over een complete Hosted VoIP oplossing van S-IP met toegang tot alle functies en faciliteiten.

Interesse gewekt? Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in, een van onze medewerkers staat u graag te woord!

Factsheet Telefonieserver