Eurofiber

eurofiber

Over Eurofiber:

Eurofiber Nederland is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk bieden we bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomst vaste en open infrastructuur. Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Onze infrastructuur legt de basis voor een slimmere en efficiƫntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. Zo maken we de weg vrij naar een Smart Society.

Eurofiber is onderdeel van de Eurofiber Group en werd opgericht in 2000. Inmiddels zijn we een organisatie met ruim 280 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel (Belgiƫ) en een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen. In juni 2015 heeft onze nieuwe aandeelhouder Antin Infrastructure Fund alle aandelen overgenomen van investeringsmaatschappij Doughty Hanson en investeerder Reggeborgh . Hoewel we allang geen start-up meer zijn, dagen we de gevestigde orde nog altijd graag uit met onze unieke marktbenadering.

Over S-IP:

S-IP is een jong bedrijf, echter is er al jaren Telecom kennis vergaard door de medewerkers welke al 20 jaar actief zijn in deze branche. Al snel onderschreven wij het idee van Cloud Computing en waren wij tevens opzoek naar de mogelijkheden van Bring Your Own Device oplossingen. Daar waar vele Telecom aanbieders hun producten over internet aanbieden was dit voor S-IP niet voldoende en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing op basis van vaste verbindingen. De telefonie servers van S-IP zijn daarom in het hart van het Edutel netwerk geplaatst en kennen ook de mogelijkheid om een directe verbinding naar uw locatie op te zetten mits er een zakelijke glasvezelverbinding aanwezig is. Ouderwetse telefonie kwaliteit zoals u van vroeger gewend bent, maar dan virtueel. Daarnaast levert S-IP een scala aan internetdiensten. Waaronder op het glasvezelnetwerk van Eurofiber. U heeft bij Eurofiber de keuze uit een 1Gbps of een 10Gbps aansluiting. Afhankelijk van de gekozen aansluiting kunt u tot een maximale bandbreedte internet bij S-IP afnemen.

Tarievenlijst