Glasvezel Eindhoven

GVE

Over Glasvezel Eindhoven:

Glasvezel Eindhoven is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemerscontact De Hurk, OKEA Eindhoven Airport, Bedrijvenpark Esp, Ondernemers Vereniging 8 en Eindhoven Noord Ondernemers. Deze verenigingen, die geen commercieel belang   hebben   en   geen   winstoogmerk   nastreven,   behartigen   de   belangen   van   de aangesloten leden (bedrijven), waarmee het echt verenigingen van en voor de leden zijn. Zo worden lidmaatschapsgelden gebruikt voor het aanzwengelen van nieuwe ontwikkelingen en initiatieven, die alle leden ten goede komen.

Inmiddels is een volledig dekkend glasvezelnetwerk beschikbaar voor de volgende bedrijventerreinen: De Hurk, Esp, Goederen Distributiecentrum (GDC), Kapelbeemd, Flight Forum en Eindhoven Airport.

Over S-IP:

S-IP is een jong bedrijf, echter is er al jaren Telecom kennis vergaard door de medewerkers welke al 20 jaar actief zijn in deze branche. Al snel onderschreven wij het idee van Cloud Computing en waren wij tevens opzoek naar de mogelijkheden van Bring Your Own Device oplossingen. Daar waar vele Telecom aanbieders hun producten over internet aanbieden was dit voor S-IP niet voldoende en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing op basis van vaste verbindingen. De telefonie servers van S-IP zijn daarom in het hart van het Edutel netwerk geplaatst en kennen ook de mogelijkheid om een directe verbinding naar uw locatie op te zetten mits er een zakelijke glasvezelverbinding aanwezig is. Ouderwetse telefonie kwaliteit zoals u van vroeger gewend bent, maar dan virtueel. Daarnaast levert S-IP een scala aan internetdiensten. Waaronder op het glasvezelnetwerk van Glasvezel Eindhoven. U heeft bij Glasvezel Eindhoven de keuze uit drie verschillende aansluitpakketten. Afhankelijk van het gekozen pakket kunt u tot een maximale bandbreedte internet bij S-IP afnemen.

Tarievenlijst