KPN WBA

RF-KPN

 

Over KPN FttH:

Nederland is klaar voor glasvezel. En KPN’s dochter Reggefiber stelt het beschikbaar. Maar waar ligt glasvezel van KPN? KPN heeft de ambitie om wijk voor wijk Nederland aan te sluiten op glasvezel. Daarom noemen we dit glasvezelnetwerk “Fiber To The Home” (FttH). Echter, vijf miljoen huishoudens aansluiten is een enorme klus en dat kan niet allemaal tegelijk. De beschikbaarheid van het KPN FttH glasvezelnetwerk kan dus nog niet voor elke woning worden gegarandeerd. Op dit moment zijn er al meer dan 2 miljoen huishoudens aangesloten op ons glasvezelnetwerk, dat gaat best hard. En er komen er elke dag meer bij. Bent u benieuwd in welke woonplaatsen in Nederland het KPN FttH glasvezelnetwerk al ligt? En wat de beschikbaarheid is op uw eigen adres? Doe de postcodecheck, dan ziet u direct wat de situatie is, en wanneer en hoe u kunt profiteren van alle voordelen van het FttH glasvezelnetwerk.

U kunt eenvoudig zelf de kosten voor de aanleg van een glasvezelaansluiting opvragen via: www.eindelijkglasvezel.nl/haalbaarheidsonderzoek/

Over S-IP:

S-IP is een jong bedrijf, echter is er al jaren Telecom kennis vergaard door de medewerkers welke al 20 jaar actief zijn in deze branche. Al snel onderschreven wij het idee van Cloud Computing en waren wij tevens opzoek naar de mogelijkheden van Bring Your Own Device oplossingen. Daar waar vele Telecom aanbieders hun producten over internet aanbieden was dit voor S-IP niet voldoende en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing op basis van vaste verbindingen. De telefonie servers van S-IP zijn daarom in het hart van het Edutel netwerk geplaatst en kennen ook de mogelijkheid om een directe verbinding naar uw locatie op te zetten mits er een zakelijke glasvezelverbinding aanwezig is. Ouderwetse telefonie kwaliteit zoals u van vroeger gewend bent, maar dan virtueel. Daarnaast levert S-IP een scala aan internetdiensten. Waaronder op het FttH glasvezelnetwerk van KPN. Afhankelijk van het gekozen pakket (één of meerdere diensten over dezelfde vezel) kunt u tot een maximale bandbreedte van 500Mbps internet bij S-IP afnemen.

Tarievenlijst