GraagGoedOnline

GraagGoedOnline

GraagGoedOnline heeft de overtuiging dat de juiste mix van (online) marketinginstrumenten elke onderneming kunnen ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Om de juiste mix samen te stellen is een helikopterview van uw onderneming, uw klant en uw markt nodig. Hier besteed GraagGoedOnline dan ook veel aandacht aan. Vanuit een gedegen inzicht in uw ambities, uw markt en uw (potentiƫle) klanten, geeft GraagGoedOnline onderbouwd advies. 'Een goed begin is het halve werk!'.

S-IP: In verband met een, op zeer korte termijn, verhuizing was GraagGoedOnline op zoek naar een partij die vlug kon schakelen en ervoor kon zorgen dat binnen 3 werkdagen zowel apparatuur als nummers naar de nieuwe locatie konden worden overgebracht. S-IP is hierin geslaagd zodat de bereikbaarheid gewaarborgd is gebleven.

GraagGoedOnline: S-IP levert perfecte service en kwaliteit. Vanwege onze verhuizing moest er snel worden geschakeld en S-IP heeft dit gedaan, binnen 3 werkdagen waren zowel de apparatuur als nummers naar de nieuwe locatie overgezet. S-IP zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen! Ook na oplevering/plaatsing staan ze voor je klaar.

Bekijk de website