Stichting Veldvest

Stichting Veldvest

Stichting Veldvest bestaat sinds 1999 en is het bevoegd gezag van 16 basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en één school voor speciaal onderwijs. Onze scholen bevinden zich in het gebied Veldhoven, Vessem, Steensel, Wintelre en Knegsel. Zij hebben een katholieke, protestants-christelijke of algemeen-bijzondere grondslag.

S-IP: Stichting Veldvest is op zoek gegaan naar een solide, flexibele en betrouwbare oplossing voor de telefonie op hun basisscholen. De eerste scholen zijn begin dit jaar gemigreerd naar het platvorm van S-IP als testcase. Op dit moment worden nog diverse functionaliteiten getest en geïmplementeerd waarna bij een goed resultaat de uitrol naar de andere scholen kan beginnen.

Stichting Veldvest: Stichting Veldvest heeft reeds enkele malen naar volle tevredenheid gebruik mogen maken van de diensten van S-IP. De persoonlijke en zeer gedreven dienstverlening sprak ons vanaf het begin al erg aan. Wij hopen in de toekomst voor onze telefonie verder te kunnen gaan uitbreiden naar dit platform!

Bekijk de website