TELE2

tele2
                 

Over Tele2:

De kracht van onze organisatie zit in de mentaliteit en kennis van onze mensen, en de helderheid van onze werkwijze. We schakelen snel en flexibel en leveren een oplossing die altijd optimaal is afgestemd op uw organisatie – en wensen.

We werken samen met gespecialiseerde partners.

In de ICT-sector gonst het van de modebegrippen en marketingkreten. Wij staan daar kritisch tegenover. Wij kijken altijd naar de toegevoegde waarde van nieuwe technologieën binnen uw totale oplossing. Binnen de complexe vraagstukken van onze klanten zien wij branche overstijgende trends op het gebied van bereikbaarheid. Samen met onze partners brengen wij structuur en met één geïntegreerde totaaloplossing.

Over S-IP:

S-IP is een jong bedrijf, echter is er al jaren Telecom kennis vergaard door de medewerkers welke al 20 jaar actief zijn in deze branche. Al snel onderschreven wij het idee van Cloud Computing en waren wij tevens opzoek naar de mogelijkheden van Bring Your Own Device oplossingen. Daar waar vele Telecom aanbieders hun producten over internet aanbieden was dit voor S-IP niet voldoende en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing op basis van vaste verbindingen. De telefonie servers van S-IP zijn daarom in het hart van het Edutel netwerk geplaatst en kennen ook de mogelijkheid om een directe verbinding naar uw locatie op te zetten mits er een zakelijke glasvezelverbinding aanwezig is. Ouderwetse telefonie kwaliteit zoals u van vroeger gewend bent, maar dan virtueel. Daarnaast levert S-IP een scala aan internetdiensten. Waaronder op het glasvezelnetwerk van Tele2. U heeft bij Tele2 de keuze uit verschillende aansluitpakketten op basis van de afstand van uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk van Tele2.

Tarievenlijst